Hitra ponudba

Poslovno svetovanje

Ko sem prvič ustanovil svoje podjetje mi je svetovanje bilo odveč, čeprav sem si nekaj ur svetovanja vseeno privoščil je vse skupaj bilo premalo za podjetje, ki smo ga potem s sodelavci zgradili v 12 letih. Če bi lahko čas vrnil nazaj, bi se z veseljem obrnil še na kakšnega svetovalca, saj se po 12 letih  zavedam, da bi nam ta investicija danes privarčevala marsikakšno zgubljeno uro v podjetju.

Dragan Šibanc, direktor PSD 

Zakaj izbrati poslovno svetovanje pred začetkom poslovanja?

Oblikovanje jasnega poslovnega modela za vaše podjetje je ključno za uspešen začetek poslovanja.

http://www.businessmodelgeneration.com/canvas

Potreba po strokovnem svetovanju je ponavadi nerazumljena v začetku poslovanja, saj podjetnik ponavadi vidi samo stroške poslovanja.

Na enostavno vprašanje zakaj zagotoviti CRM orodje podjetju, ki nima še nobene stranke ali jih ima toliko, da CRM orodja sploh ne potrebuje je odgovor ponavadi v njegovi viziji.

Vizija podjetja

Če smo v viziji podjetja začrtali rast podjetja, kar si po vsej verjetnosti želi sleherni podjetnik, potem moramo odgovoriti še na vprašanje: kako bo rast podjetja prenesla vso strukturo, kot so kadri, pogodbe, aplikacije za vodenje podjetja, organizacija IT področja in drugo.

"Zakaj potem izbrati poslovno svetovanje ko je posel že utečen? Saj so nam že svetovali pred začetkom poslovanja?"

Že uveljavljeni podjetniki, ki želijo biti na tekočem pri poslovanju ponavadi izberejo vrsto svetovalcev, ki skrbijo za nemoten potek poslovanja na področjih kot so: davčno, finančno, pravno in kadrovsko področje.

Strokovnjaki na področju nekdanje Jugoslavije

PSD skupina ima v svojih vrstah strokovnjake na področju podjetništva, ki pokrivajo pravna, davčna, finančna in druga področja poslovanja. Referenčne projekte PSD skupine na tem področju predstavljajo stranke, ki so se na tem področju odločile sodelovati z našimi strokovnjaki.

Svetujemo na davčnem, finančnem, pravnem, kadrovskem in investicijskem področju.

Storitve na ključ

V okvirju PSD skupine svetujemo tudi pri urejanju IT okolja in nakupu strojne opreme, najemu pisarne, izbiri računovodstva, zavarovalnice, zaščiti blagovne znamke ter drugih področij potrebnih za nemoten začetek poslovanja ali kot dopolnilna storitev že obstoječim podjetnikom.


V kolikor želite več informacij lahko izpolnite kontaktni obrazec.
ali nas pokličete na brezplačni telefon: 080 24 24.

Podjetje na ključ

Zadovoljni naročniki

Ocenite naše delo

Zadovoljni naročniki

PSD je za nas hitro in učinkovito prenesel delež iz že obstoječega podejtja. V enem dnevu smo dobili podjetje.

Vesna Sardoč

Koda prom